Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation 4 Slim straks ook beschikbaar in witte kleur

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2017, 11:44 CategorieGaming

Sony heeft op zijn eigen blog een nieuwe kleur voor de PlayStation 4 Slim aangekondigd, die eind januari beschikbaar moet zijn. De spelcomputer moet straks in het wit verkrijgbaar zijn, naast de standaard zwarte kleur.

Nieuwe kleur PlayStation 4 Slim

Sony heeft op dinsdag een nieuwe kleurenvariant van de Sony PlayStation 4 Slim aangekondigd. Het gaat om een witte versie van de kleinere console. Het model wordt geleverd met 500 GB aan interne opslagruimte en zal vanaf 24 januari verkrijgbaar zijn in Europa, voor een vanafprijs van 299 euro. In Japan zal de console later beschikbaar worden gesteld in deze kleur, maar wordt daar dan wel geleverd met een harde schijf van 1 TB. Gelukkig kun je zelf ook een grotere harde schijf inbouwen of er gemakkelijk eentje aansluiten middels usb.

De PlayStation 4 Slim is een kleinere variant van de bestaande PlayStation 4. Sony brengt meestal een aantal jaar na de release van een nieuwe spelcomputer een kleinere variant op de markt, omdat de technologie zich daar op dat moment voor leent. Dit keer doet Sony ook iets anders en presenteerde het bedrijf de PlayStation 4 Pro. Dit model is niet alleen groter dan het originele model, het is ook een stuk krachtiger. Meer over onze ervaringen met de PS4 Pro lees je in onze uitgebreide recensie van de populaire spelcomputer.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.