Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips smart tv’s gaan reclame in menu’s tonen

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 11:30 CategorieSmart tv's

Gebruikers van een Philips smart tv kunnen binnenkort advertenties op hun televisie verwachten. TP-Vision, fabrikant van Philips tv’s, heeft laten weten te beginnen met het tonen van reclame in menu’s van nagenoeg alle modellen.

Advertenties op Philips smart tv’s

TP-Vision is een samenwerking met het Amsterdamse bedrijf Improve Digital aangegaan voor het tonen van advertenties op smart tv’s van Philips. De advertenties worden in menu’s van het smart tv-platform, bijvoorbeeld Android TV, getoond. Op dit moment krijgen smart tv’s uit 2013 al een update waarmee reclame aan het smart tv-platform toegevoegd wordt. Nieuwere modellen moeten later voorzien worden van een update.

Ook Samsung volgt waarschijnlijk

Het is momenteel echter nog bekend hoe opdringerig of hoe groot de advertenties zijn. Wel laat het bedrijf weten de reclame in de toekomst de personaliseren door te kijken naar het kijkgedrag van de gebruiker. Improve Digital spreekt zelf van een ‘frictieloze advertentie-ervaring’ en wil de adverteerder weer dichterbij de consument brengen. Ook Samsung zou met het bedrijf in gesprek zijn voor het tonen van advertenties op zijn smart tv’s.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  25 januari, 2017 om 19:11

  Als je hier geen last van wilt hebben gewoon de WiFi of utp kabel niet aan sluiten alleen voor een update van je tv even een paar keer per jaar en je bent verlost van alle onzin reclame en ze kunnen niet zien waar je naar kijkt maar ik zit er niet mee geen startte gebruik het nooit heb een horizontal. Gebruik nu mijn tv als monitor en niets meer dan dat.

 2. Frans
  25 januari, 2017 om 19:12

  Horizonbox gebruik ik van ziggo

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.