Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Oude Nvidia Shield Android TV ontvangt update naar Android 7.0

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2017, 12:26 CategorieMediaspelers

De eerste Nvidia Shield Android TV-mediaspeler heeft vandaag de update naar Android 7.0 Nougat ontvangen. Die update is nu te downloaden. Mocht je hem nog niet automatisch hebben ontvangen, dan kun je ook handmatig checken of ‘ie er al is.

Download Android 7.0 voor de Nvidia Shield Android TV

Nvidia heeft vandaag een grote update uitgebracht voor de Nvidia Shield Android TV-mediaspeler. Mocht je zo’n apparaat thuis hebben staan, dan kan het zijn dat die update al automatisch binnengekomen is. Is dat niet het geval, dan kun je altijd zelf handmatig checken of je de software kunt binnenhalen. De update brengt een groot aantal dingen met zich mee, waaronder Amazon Video, Nvidia Games Apps, een integratie met de slimme thermostaat Nest en een gloednieuwe pagina waar je recent gebruikt applicaties kunt terugvinden.

Zo kun je nu met twee taps op de thuisknop die pagina oproepen en dus je recent gebruikte apps terugvinden. Daarnaast is er nu een nieuw instellingenscherm en kun je gebruikmaken van picture-in-picture. Binnen de Nvidia Games Apps vind je exclusieve spellen, evenals de spellen die al zijn geïnstalleerd op het apparaat. Dit onderdeel zal overigens ook meteen de Shield Hub vervangen, dus kijk er niet raar van op als je die hub zo kwijt bent. Het kan nog een paar dagen duren voordat de update arriveert, dus houd Shield goed in de gaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.