Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe ceo Sonos wil speakers digitale assistenten laten ondersteunen

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 9:28 CategorieLuidsprekers

De nieuwe ceo van Sonos heeft in een brief aan het personeel laten weten dat hij wil dat de speakers van het bedrijf veelzijdiger worden. Het is namelijk de bedoeling dat de speakers de verschillende digitale assistenten moeten gaan ondersteunen.

Sonos en digitale assistenten

Sonos heeft onlangs een nieuwe ceo gekregen. En die nieuwe ceo, Patrick Spence, heeft nu in een brief aan het personeel laten weten wat hij met het bedrijf wil gaan doen in de toekomst. Zo wil Spence ervoor zorgen dat de fabrikant zelfstandig blijft, terwijl het meer wil gaan samenwerken met andere bedrijven. Bedrijven zoals Amazon en Google, bijvoorbeeld, die gebruikers toegang geven tot verschillende digitale assistenten waarmee verschillende producten in huis kunnen worden aangestuurd middels stemcommando’s en via speakers.

Wat richting betreft wil de nieuwe ceo dus op eenzelfde manier te werk gaan zoals Sonos dat deed met muziekstreamingdiensten. Wanneer je de app van de fabrikant downloadt wanneer je tenminste één speaker thuis hebt staan, dan heb je de keuze uit een groot aantal streamingdiensten — van de allergrootsten tot de wat kleinere varianten. Nu is het echter nog de vraag hoe Spence dit voor elkaar gaat krijgen en alle concurrerende bedrijven met elkaar laat samenkomen, maar daar gaan we ongetwijfeld later meer over horen.

 • Delen:

Reacties

 1. WvGinkel
  30 januari, 2017 om 21:18

  You Tube moet ook kunnen afspelen op playbar Waarom is dat niet

  • WvGinkel
   30 januari, 2017 om 21:44

   Leg maar eens uit

   • sjaak
    08 februari, 2017 om 21:04

    WVGINKEL als je smarttv hebt dan kan je via je tv youtubbe en krijg je gewoon je muziek via je playbar 🙂

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.