Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft bevestigt: Snap Mode zal verdwijnen van Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 10:24 CategorieGaming

Microsoft heeft via Twitter laten weten dat de Snap Mode inderdaad zal verdwijnen van Xbox One en voor iets anders wordt vervangen. Eind november 2016 verscheen dit gerucht al online en nu blijkt het dus ook echt te kloppen.

Geen Snap Mode voor Xbox One meer

De Snap Mode is een functie op Xbox One waarmee je een tweede app naast een andere app of game open kunt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld honderdduizend tickets verzamelen in Nuka World in Fallout 4 en ondertussen een serie kijken op bijvoorbeeld Plex. Heel handig dus, maar de functie zal verdwijnen. Dat laat Microsoft via Twitter weten en maakt ook meteen bekend dat er iets ‘groters’ voor in de plaats zal komen. Helaas zijn er verder geen details over die nieuwe multitasking features naar buiten gebracht op dit moment.

Er wordt gemengd gereageerd op dit besluit. Veel mensen zijn tevreden met hoe de Snap Mode werkt, terwijl anderen juist vinden dat het vaak een heel karwei is om bepaalde apps te laten werken in die modus. Het gros wacht echter op een goede picture-in-picture-modus, zoals hieronder afgebeeld (en in november gemaakt door website Windows Central). Microsoft heeft op dit moment nog niet bekendgemaakt of er ook daadwerkelijk een picture-in-picture-modus aankomt. Wat het dan wel precies zal worden, is momenteel niet bekendgemaakt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.