Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Medeoprichter en ceo van Sonos treedt af na veertien jaar dienst

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2017, 9:31 CategorieLuidsprekers

John MacFarlane, medeoprichter en ceo van Sonos, treedt na veertien jaar bij het bedrijf af. Patrick Spence neemt zijn rol als ceo over. Wel zal MacFarlane bij het bedrijf blijven werken om zijn collega’s nog altijd te kunnen sturen wanneer dat nodig is.

Sonos krijgt een andere ceo

De ceo en medeoprichter van Sonos, John MacFarlane, heeft bekendgemaakt af te treden na veertien jaar bij het bedrijf. Ook legt hij zijn taken neer als bestuurslid. Patrick Spence, een medewerker van de speakermaker die direct onder MacFarlane heeft gewerkt, zal zijn taken overnemen. Dat maakt de inmiddels oud-ceo bekend via de blog van het bedrijf.

The pivot that Sonos started at this time last year to best address these changes is complete. For us, it’s now about accelerating and leading. I can look ahead and see the role of Sonos, with the right experiences, partners, and focus, with a healthy future. In short, the future of the home music experience and the opportunity for Sonos has never been better. Never.

Wel zal de inmiddels oud-ceo actief blijven bij het bedrijf en collega’s van steun voorzien wanneer dat nodig is. Ook kan hij aan andere projecten blijven werken. Onlangs publiceerden wij een recensie van een aantal Sonos-producten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.