Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone breidt lijn ZIPP-speakers uit met Nordic Black

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 12:57 CategorieLuidsprekers

Libratone breidt zijn lijn van draadloze ZIPP-speakers uit met de matzwarte ZIPP Nordic Black. De speaker beschikt bovendien over een aantal nieuwe functies, zoals directe controle over Spotify-playlists.

De Libratone Nordic Black is de nieuwste toevoeging aan het aanbod kleuren voor de ZIPP-lijn. De modellen van het Deense merk staan bekend om hun Scandinavische design en unieke kleuren, stoffen en vormen. Libratone was de eerste fabrikant die speakers ontwierp die met zachte vormen, opvallende kleuren en stoffen elementen.

Libratone software-update

De lancering van de nieuwe ZIPP Nordic Black valt samen met een software-update voor alle bestaande ZIPP-speakers. Deze update introduceert nieuwe functies, zoals Spotify Favourites. Met deze functie kun je als gebruiker van Spotify Premium via de interface van de speaker direct toegang hebben tot (max. 5) opgeslagen afspeellijsten, zonder tussenkomst van smartphone, tablet of ander apparaat.

Met de Sleep Timer kun je instellen wanneer de speaker zichzelf moet uitschakelen. De Standby Mode zorgt ervoor dat de ZIPP zichzelf op standby zet na dertig minuten zonder gebruik, zodat de speaker minder stroom verbruikt. Met een druk op de knop van de speaker of op je smartphone komt de ZIPP direct weer tot leven. Alle bestaande ZIPP-speakers kunnen gratis worden geüpdatet via de Libratone app.

Libratone ZIPP Nordic Black

De nieuwe ZIPP Nordic Black is onderdeel van de ZIPP-lijn, die bestaat uit de ZIPP en ZIPP Mini met witte voet en de Cool Weave-covers, en de ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition met aluminium voet en covers van Italiaanse wol. Alle Libratone covers zijn verwisselbaar. Er zijn 12 kleuren om uit te kiezen en naar eigen voorkeur te combineren.

De ZIPP Nordic Black is verkrijgbaar vanaf maart 2017 op de website van Libratone en bij geselecteerde verkooppunten, en zal € 299 gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.