LG toont teaser voor eerste wallpaper oled tv

02 januari 2017 1 Minuut 1 Reacties
lg-wallpaper-oled

Er gaan al maanden geruchten over en met een nieuwe teaser lijkt het dan ook bevestigd; de eerste wallpaper oled tv van LG.

Nog twee dagen en dan weten we wat alle grote av-fabrikanten voor ons in petto hebben dit jaar. Tijdens CES 2017 presenteren ze allemaal hun nieuwste producten en ontwikkelingen. Ook LG is van de partij en de Koreaanse fabrikant zal een compleet nieuwe line-up oled tv’s presenteren. Naar één model kijken we zeker uit; de wallpaper oled tv.

Er gaan al maanden geruchten over en met een nieuwe teaser lijkt het dan ook bevestigd; de eerste wallpaper oled tv van LG. Deze tv moet als een stuk behang aan de muur ‘geplakt’ kunnen worden waardoor de tv zoals we die kennen een nieuwe vorm aanneemt. Vanzelfsprekend is dit model zeer dun, met een profiel van waarschijnlijk nog geen millimeter.

Veel details heeft LG nog niet bekendgemaakt maar de verwachting is dat de wallpaper oled tv in de W7-serie uitgebracht wordt en in een 65-inch en een 77-inch versie zal verschijnen. Daarnaast komt LG met opvolgers van de oled tv’s die in 2016 uitgebracht zijn; de B7-serie, de C7-serie, de E7-serie en de G7-serie. De Koreaanse fabrikant zou op het gebied van beeldkwaliteit weer een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd hebben, waaronder het bereiken van een hogere helderheid.

Lees ook onze review van de LG E6V-serie oled tv en onze review van de W7 wallpaper oled tv.

Reacties (1)