Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt UP970 Ultra HD Blu-ray speler aan

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 20:09 CategorieBlu-ray

Naast nieuwe oled tv’s en nieuwe premium series lcd led tv’s introduceert LG in 2017 ook een Ultra HD Blu-ray speler. De UP970 is de eerste Ultra HD Blu-ray speler van het bedrijf, compleet met ondersteuning voor Dolby Vision.

LG UP970 aangekondigd

Veel is er nog niet over bekend maar de UP970 is in ieder geval de eerste Ultra HD Blu-ray speler die LG op de markt brengt. Het apparaat kan cd’s, dvd’s, Blu-ray discs en Ultra HD Blu-ray discs weergeven. Natuurlijk is er ondersteuning voor het Wide Color-kleurbereik en kan HDR-materiaal weergegeven worden. In tegenstelling tot de spelers van onder meer Panasonic en Samsung kan dit model ook Dolby Vision-content weergeven.

Verder komt de speler met een ethernetpoort, twee hdmi 2.0a-uitgangen voor het scheiden van audio en video en ondersteuning voor HDCP 2.2. Ook is WiFi aanwezig voor een draadloze verbinding met het thuisnetwerk en krijg je toegang tot diverse apps, waaronder de streamingdiensten van Netflix en Amazon.

Prijs en beschikbaarheid

De verwachting is dat de LG UP970 vanaf maart naar de winkels verscheept wordt. Over de prijs in Nederland en België is vooralsnog niets bekendgemaakt.

Lees ook onze review van de LG UP970 Ultra HD Blu-ray speler.

Een overzicht van alle producten die LG in 2017 naar Nederland en België brengt, waaronder de nieuwe tv’s, vind je in het 2017 home cinema overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.