Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Met Grover Pro beluister je podcasts op je Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 9:12 CategorieGaming

Op Xbox One is er nu een applicatie beschikbaar waarmee je podcasts kunt beluisteren. e applicatie heeft Grover Pro. Er is een gratis versie beschikbaar, maar helaas alleen voor de pc. Voor de Xbox One dien je een bedrag van 2,99 euro te betalen.

Podcasts beluisteren met Grover Pro

Veel mensen die naar podcasts luisteren – een podcast is een soort vooraf opgenomen radioshow die je kunt beluisteren wanneer je wil – doen dat waarschijnlijk op hun pc of mobiel apparaat. Maar het kan voortaan ook op de Xbox One, aangezien de mensen achter Grover Pro hebben gewerkt aan een universele Windows-versie van de app, die dus ook werkt op de spelcomputer. De app was al beschikbaar op Windows 10 en gooit daar hoge ogen, dus het is goed nieuws dat nu veel meer mensen toegang kunnen krijgen tot deze populaire podcastapplicatie.

De app is helaas niet gratis uit te proberen op de console. Wel kun je alvast een versie voor Windows 10 downloaden, mocht je dat besturingssysteem gebruiken, waar je de software wel gratis kunt testen. Op de Xbox One dien je eenmalig 2,99 euro te betalen, waarna je vervolgens de podcasts kunt beluisteren, naar nieuwe podcasts kunt zoeken en daarop kunt abonneren en al beluisterde podcasts automatisch kunt laten verwijderen. Mocht je dus heel vaak naar deze shows luisteren en heb je een Xbox, probeer de app dan vooral uit.

  • Grover Pro  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.