Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Gratis spellen’ Switch Online-abonnement voor korte tijd beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2017, 9:23 CategorieGaming

Wanneer je, later dit jaar, een abonnement neemt op de online dienst Switch Online, dan krijg je toegang tot gratis NES- en SNES-spellen. Maar nu blijkt dat je spellen slechts tijdelijk gratis zijn en na een maand alsnog gekocht moeten worden, wil je ze blijven spelen.

‘Gratis games’ Switch Online een maand beschikbaar

Wanneer je een abonnement neemt op Xbox Live of PlayStation Network, dan krijg je maandelijks gratis games. Die games mag je houden zolang je abonnement geldig is (en in het geval van Xbox Live ook ná het aflopen van dat abonnement). Dat Nintendo een soortgelijke dienst wil introduceren, met maandelijks gratis spellen, is geen vreemde ontwikkeling. Wat wel echter vreemd te noemen is, is het idee dat die spellen voor een maand gratis beschikbaar zijn. Wil je de games ná die maand spelen, dan dien je ze alsnog te kopen in de digitale winkel.

Je houdt de spellen dus niet eens voor zolang je maandelijks betaalt voor Switch Online, de online dienst voor de Nintendo Switch. Het meest opvallende is misschien nog wel dat het om NES- en SNES-spellen gaat, spellen die dertig of twintig jaar oud zijn — en waarschijnlijk al meerdere keren zijn gekocht door Nintendo-fans via Virtual Console of andere collecties. Op moment van schrijven is helaas nog niet bekend wat Switch Online moet kosten. Hopelijk niet teveel, want de randapparatuur zal ook een flinke hap uit je financiën nemen…


€ 349,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.