Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #82

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2017, 14:44 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere drie seizoenen van de serie Black Sails.

Black Sails (drie seizoenen)

Black Sails is een fantastische avonturen- en dramaserie, die als prequel dient voor het boek Treasure Island, van Robert Louis Stevenson. Momenteel staan alle drie de seizoenen van deze serie op Netflix, terwijl het vierde (en laatste seizoen) onderweg is. De serie speelt zich twintig jaar voor de gebeurtenissen uit het boek af, in wat het Gouden Tijdperk voor Piraterij wordt genoemd. Het plot van het eerste seizoen focust zich op de zoektocht naar de schat Urca de Lima, die op dat moment wordt bewaakt door Spaanse soldaten.

iBoy

iBoy is een opmerkelijke film over een jongen, genaamd Tom, die een gewelddadige overval meemaakt. Schurken uit de buurt verwonden hem en maken zijn telefoon kapot. Stukken van die telefoon belanden in het hoofd van Tom, waardoor hij merkwaardige superkrachten ontwikkeld. Teruggaan naar het normale tienerleven zit er niet in, dus besluit de jongen om de schurken eens goed terug te pakken met zijn nieuw verworven krachten. Diezelfde boevenpartij hebben het inmiddels ook gemunt op zijn beste vriendin Lucy.

Gad Elmaleh: Part en Live

De Franse komiek Gad Elmaleh onthaalt het publiek in Montreal met verhalen over gênante vergissingen en rare gewoontes die hij in de Verenigde Staten aantrof sinds zijn verhuizing naar dat land. De show duurt iets korter dan een uur, dus je hoeft er ook geen complete avond voor uit te trekken. Ga lekker zitten, pak een alcoholische versnapering en laat je meenemen in het wereldbeeld van deze cabaretier, die op eigenwijze manier vertelt hoe hij in het leven staat en wat hij onder meer van de Verenigde Staten van Amerika vindt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.