Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #81

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de nieuwe show van Neal Brennan.

Neal Brennan: 3 Mics

Deze special van stand-upcomedian Neal Brennan, een van de makers van Chapelle’s Show (Chappelle’s Show was een Amerikaanse televisieserie rondom komiek Dave Chappelle), biedt gevatte oneliners en onthullende bekentenissen in een intieme setting. Zoals wel vaker het geval is met Amerikanen heb je soms een beetje droge humor nodig om echt alles grappig te vinden. De nieuwe show van Brennan duurt (slechts) een uurtje en weet in die tijd kijkers goed te vermaken met zijn anekdotes, grappen en andere verhalen.

The Expendables 2

Je hebt actiefilms met actiehelden, maar je hebt maar een paar films waarin alle actiehelden (van nu en weleer) in te vinden zijn. De eerste The Expendables was zo’n groot succes dat een succes snel volgde, maar nu met nog meer actiehelden uit de jaren tachtig en negentig. Het is niet alleen actie wat je te zien krijgt, ook is er meer dan genoeg ruimte voor grappige situaties. De acteurs nemen zichzelf ook op de hak en dat maakt de film vermakelijk. De film duurt één uur en 42 minuten; Sylvester Stallone en Liam Hemsworth zijn onder andere aanwezig.

Voltron: Legendary Defender

Vanaf vandaag staat ook het tweede seizoen van Voltron: Legendary Defender online op Netflix. Het eerste seizoen is al te zien sinds juni vorig jaar. Fans van deze animatieserie hebben dus niet lang hoeven wachten op de tien nieuwe afleveringen. In deze nieuwe versie van Voltron beschermen vijf antihelden en hun vliegende robotleeuwen het universum van het kwade. De eerste aflevering van dit nieuwe seizoen duurt wel meer dan een uur en dat is technisch gezien drie afleveringen in één, dus er is genoeg content voor een middag bingewatchen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.