Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #80

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de serie Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events.

Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events (één seizoen)

Lemony Snicket is een boekenreeks voor kinderen waar 2004 al een film van verschenen is, met Jim Carrey in de hoofdrol. Dertien jaar later verschijnt er een serie op basis van hetzelfde boek, met de gelijknamige titel Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events. De bijzondere Baudelaire-weeskinderen worden op de proef gesteld. Onder meer door de slechte graaf Olaf, gespeeld door Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), wanneer ze trachten oude familiegeheimen te ontrafelen. Maar sommige geheimen kunnen beter geheim blijven…

Clinical

Een psychiater wordt geplaagd door flashbacks over een angstaanjagende aanval terwijl ze een nieuwe patiënt behandelt die door een ongeval ernstig mismaakt is. Clinical is een spannend horrorverhaal met acteurs Vinessa Shaw Kevin Rahm en William Atherton in de hoofdrol. De onderstaande trailer bevat beelden die niet voor iedereen geschikt zijn — en dan bedoelen we niet alleen de jongere kijkers onder ons. Ook de volwassenen hoeven niet alles te willen zien wanneer het te heftig wordt, want de beelden kunnen best heftig zijn…

Jim Gaffigan: Cinco

De productieve Amerikaanse komiek Jim Gaffigan vertelt bijzonder grappige anekdotes over kinderen, telefoons, vrachtwagens… en uiteraard ook over eten. Daarnaast behandelt hij ook prangende onderwerpen zoals… series kijken. Want dat kan nogal voor wat druk binnen de sociale kringen zorgen. “Kijk je Game of Thrones?” “Ja, maar ben nog niet helemaal bij…” Gaffigans vijfde show duurt ongeveer een uur en een kwartier, dus ga er maar lekker voor zitten. Het is een man met droge humor en een frisse blik en dat is goed duidelijk in deze show.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.