Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #79

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere drie seizoenen van The Blacklist.

The Blacklist (drie seizoenen)

The Blacklist is een Amerikaanse crime en dramaserie waarin Raymond “Red” Reddington, gespeeld door James Spader, wordt opgepakt door de FBI, nadat hij die organisatie al jaren wist te ontlopen. Reddington geeft aan een lijst te hebben met namen van de grootste criminelen in de wereld en zegt de FBI te willen helpen hen op te pakken, in ruil voor immuniteit. Ook wil hij per se met een onervaren FBI-agent op pad gestuurd worden. Op Netflix staan nu alle drie de seizoenen. Het vierde seizoen is onlangs van start gegaan in Amerika.

Minions

Het succes van de Minions is enorm onder kids. De gele figuurtjes kwamen voor het eerst voor in een film met een heel ander verhaal, maar kregen al snel de hoofdrol in hun eigen animatiefilm. De banaangele brabbelende handlangers van Verschrikkelijke ikke zijn de sterren in deze prequel die het verhaal vertelt van hun aanbidding van een superschurk. De film duurt anderhalf uur, dus zorg voor genoeg chips en limonade. De stemmen zijn onder meer ingesproken door grote en bekende acteurs als Sandra Bullock, Jon Hamm en Michael Keaton.

Shadowhunters: The Mortal Instruments (S02E01)

Vanaf deze week is het tweede seizoen van start gegaan van Shadowhunters: Mortal Instruments. Mocht de titel ‘Mortal Instruments’ je al bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Shadowhunters is namelijk gebaseerd op hetzelfde boek waar in 2013 ook al een film over was gemaakt. In deze serie leert hoofdrolspeelster Clary Fray dat ze een soort mens-engel hybride is en dat ze de taak heeft op demonen te jagen. Nadat haar moeder is ontvoerd door een foute Shadowhunter, bundelt ze haar eigenschappen met een groep andere Shadowhunters.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.