Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dit is waarschijnlijk de prijs van LG’s W7V oled tv

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2017, 14:03 CategorieOled tv's

Eerder deze week presenteerde LG zijn eerste ‘wallpaper’ oled tv. Deze tv is maar 2,57 millimeter dik en kan midels een magneetsysteem aan de wand bevestigd worden. Dat klinkt allemaal veelbelovend en ziet er indrukwekkend uit, maar wat moeten we daarvoor gaan betalen?

Prijs LG W7V oled tv

LG W7V oled tv is anders dan elke andere tv die we de afgelopen jaren gezien hebben. Dit model is namelijk zeer slank en de elektronica zit niet in de tv zelf maar in de bijbehorende soundbar verwerkt. Deze soundbar, die uitgerust is met Dolby Atmos, wordt middels een platte kabel met de tv verbonden. De tv hangt dus echt als een schilderij aan de muur.

Qua specificaties is de W7V oled tv voorzien van een 4K Ultra HD-resolutie, het webOS 3.5 smart tv-platform, vier hdmi-poorten en ondersteuning voor high dynamic range. Tijdens de presentatie van de tv werd met geen woord over de prijs gerept maar vanuit de VS komen nu wel de eerste prijzen online.

lg-w7v-oled

De Amerikaanse winkelketen BestBuy heeft de 65-inch versie namelijk voor 7.999 dollar online gezet. Dit zou in Nederland en België mogelijk op een prijs tussen de 8.000 en 9.000 euro uit kunnen komen. De 77-inch variant staat nog niet online maar wij verwachten een introductieprijs tussen de 20.000 en 30.000 euro. Mocht deze wallpaper oled tv op je verlanglijstje staan dan kun je dus vast beginnen met sparen.

Bekijk ook de complete LG 2017 oled en lcd led tv line-up. Hier vind je alle modellen met prijzen, specificaties en features.


€ 7.261,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 12.849,91

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 2.644,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. frans
  08 januari, 2017 om 11:17

  Wel een heel duur systeem weer niet voor de gewone burger. Niemand die ziet dat deze markt aan het verzadigen is van tv oled schermen maak is een monitor zonder ontvangers en speakers en alle andere troep op een tv Gewoon een kale monitor hoog uit internet er op en een hdmi uitgang voor een reciever. Dan word het geheel veel goedkoper en verspil je niet zo veel troep meer in de maatschappij en op vuilbelt.

 2. Pieter
  10 januari, 2017 om 9:54

  Helemaal met Frans eens. Het lijkt wel dat fabrikanten niet begrijpen waar de burger op zit te wachten. Veel onzinnige extra opties die nauwelijks gebruikt worden en de prijzen alleen maar omhoog schroeven.
  Meeste ”puristen” zitten ook alleen maar op een goed (OLED) scherm te wachten voor een betaalbare prijs, zonder alle toeters en bellen. Geïntegreerde geluidssystemen zijn ook volledig overbodig. Veel consumenten hebben al een geluidsbron staan…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.