Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

B&O lanceert BeoPlay M5 multiroom draadloze speaker

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2017, 14:20 CategorieLuidsprekers

Bang & Olufsen heeft deze week een nieuwe draadloze speaker aan zijn aanbod multiroom-speakers toegevoegd. De BeoPlay M5 is een compacte bluetooth-speaker die is uitgerust met Spotify Connect en Google Chromecast. De omnidirectionele luidspreker moet een 360 graden, kamervullend geluid bieden.

De BeoPlay M5 beschikt over drie tweeters, een mid-range driver en een 5-inch woofer voor de lage frequenties. Dankzij de omnidirectionele werking straalt de audio in alle richtingen uit en kun je de speaker dus op elke plek in de ruimte zetten. Er zijn ook drie presets aanwezig waarmee de equalizer optimaal afgestemd wordt op de plaatsing van de speaker. Je hebt via de bijbehorende app voor je smartphone de keuze uit ‘vrije plaatsing’, ‘hoek’ of ‘tegen de muur’.

Aan de bovenzijde van de BeoPlay M5 zien we een aluminium disc terug waarmee de speaker te bedienen is. Druk je de disc zachtjes in dan zal de audioweergave starten of pauzeren. Natuurlijk is de B5 voorzien van Beolink Multiroom zodat je de speaker met andere speakers van B&O kunt koppelen. Daarnaast beschikt de luidspreker over Spotify Connect, QPlay 2.0, AirPlay en Google Chromecast built-in.

De BeoPlay M5 wordt in een grijze en een zwarte variant uitgebracht en kan per direct gekocht worden voor een prijs van 599 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.