AKG N60 NC Wireless: bluetooth hoofdtelefoon met noise cancelling

04 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
akg-n60-nc-wireless

Harman introduceert de bekende AKG N60 NC hoofdtelefoon nu ook in de draadloze Bluetooth-variant. De nieuwe generatie AKG N60 NC headphones geeft licht reizen volgens de fabrikant een nieuwe dimensie. Door het compacte opvouwbare systeem neemt de hoofdtelefoon weinig ruimte in. Ook is er geen gedoe meer met draden, terwijl het AKG-geluid en de actieve noise cancelling technologie behouden blijven. De speelduur is tot 30 uur.

AKG N60 NC Wireless hoofdtelefoon

De actieve noise cancelling van AKG is ontwikkeld om de lagere frequenties van omgevingsgeluid, zoals die van een vliegtuigmotor, eruit te balanceren, waardoor je als gebruiker rust ervaart. De hoofdtelefoon is gemaakt van echt leer, aluminium en memory foam en het design zorgt voor lang draagcomfort.

Verder kondigt Harman nog een toevoeging aan de ‘Travel line-up’ aan met de AKG N20 NC. Deze in-ear hoofdtelefoon levert AKG geluid en noise cancelling met 20 uur speeltijd. Gebouwd met premium materialen om alle vormen van reizen aan te kunnen, wordt de hoofdtelefoon geleverd met knoop-bestendige kabel, opberghoes en vluchtadapter.

Reacties (0)