Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zo installeer en monteer je een ‘Wallpaper’ oled tv van LG

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2016, 12:23 CategorieOled tv's

We weten al dat we volgende week een compleet nieuwe oled tv line-up van LG te zien krijgen maar het zou zomaar kunnen dat we in deze line-up ook de eerste ‘Wallpaper’ oled tv van het bedrijf gaan tegenkomen. Op YouTube is afgelopen maand een video gepubliceerd die ons al een idee van een dergelijke tv geeft.

LG’s Wallpaper oled tv

Wat we precies van LG kunnen verwachten tijdens CES 2017 blijft een verrassing, maar dat er nieuwe oled tv’s aankomen staat vast. De verwachting is dat de oled tv-series van dit jaar vernieuwd worden maar daarnaast is er een grote kans dat we ook de eerste wallpaper oled tv voor consumenten gaan zien. Deze tv zou als een stuk behang aan de muur ‘geplakt’ kunnen worden en minder dan 1 millimeter dun zijn. Voor de rest zou het scherm dezelfde eigenschappen hebben als elke andere premium oled tv, waaronder de hoge 4K Ultra HD-resolutie, HDR-ondersteuning en webOS-software.

LG heeft vorige maand al een video online gezet waarin we een 55-inch Wallpaper oled tv voor de commerciële markt zien. De Koreaanse fabrikant legt in de video uit hoe je een dergelijke tv – deze is maar 4 millimeter dun – aan de wand monteert. Ook zien we hoe je de kabels wegwerkt en hoe je de content op het scherm toont. Dit is dus niet de tv die we tijdens CES 2017 verwachten maar het geeft wel een idee van het design en de mogelijkheden.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  29 december, 2016 om 18:34

  Ziet er mooi uit we gaan het zien alleen weer een box er bij dat vindt ik nu weer niks ik wil eigelijk een monitor met internet en geen andere troep er op. Speak er rond ook niet heb sur ’t oud staan 10 speakers.

 2. Frans
  29 december, 2016 om 18:35

  Ik heb surround 10 speakers

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.