Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One speelt nu 300 Xbox 360-spellen af

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2016, 9:18 CategorieGaming

Donderdag zijn er wederom drie spellen toegevoegd aan de lijst met Xbox 360-spellen die werken op de Xbox One van Microsoft. Dat betekent dat gamers met zo’n console nu toegang hebben tot driehonderd Xbox 360-spellen en dat is een behoorlijk mijlpaal te noemen.

Xbox One ondersteunt 300 Xbox 360-spellen

Op donderdag zijn er wederom drie games toegevoegd aan de lijst met Xbox 360-spellen die middels backward compatibility te spelen zijn op de Xbox One. Dat heeft voor een mijlpaal gezorgd, aangezien de volledige lijst nu driehonderd titels telt. Zijn het allemaal spellen die je wil spelen? Dan hangt natuurlijk van je voorkeur af, maar waarschijnlijk is het antwoord ‘nee’. Desondanks staan er enkele indrukwekkende titels op de lijst, zoals het geliefde Assassin’s Creed II, Red Dead Redemption, Borderlands en The Witcher II: Assassins of Kings.

Ongeveer drie maanden geleden stond de teller nog op 250 games en dat betekent dat er in die tijd dus in een rap tempo vijftig games zijn toegevoegd aan de dienst. De drie titels die voor de mijlpaal gezorgd hebben, zijn hadowrun, Shotest Shogi en Space Ark. Middels backward compatibility is het mogelijk Xbox 360-spellen te spelen op je Xbox One. Helaas geldt dat niet voor álle games van dat platform. Wil je checken of je favoriete game op de lijst staat of gewoon zien welke games je nu kunt spelen? Check dan de lijst op de Microsoft-website.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.