Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wuaki.tv videostreamingdienst begin 2017 naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2016, 10:17 CategorieStreamingdiensten

In 2015 berichtten we al dat streamingdienst Wuaki.tv eindelijk naar Nederland zou komen maar nog altijd is de dienst niet in ons land gelanceerd. Daar zou begin volgend jaar dan toch echt verandering in moeten komen. Wuaki.tv wil in het eerste kwartaal van 2017 zijn dienst beschikbaar stellen voor Nederlanders.

Wuaki is sinds 2012 onderdeel van het Japanse e-commerce bedrijf Rakuten en kent sinds de overname een flinke groei. De dienst is vergelijkbaar met Videoland en Pathé Thuis, en biedt dus een groot aanbod van series en films, zowel in lage als in hoge resolutie. Afgelopen zomer werd er al een bèta-versie van de dienst voor een aantal testers uit Nederland gestart en binnenkort moet de Wuaki.tv voor iedereen beschikbaar zijn.

Jordi Torrent, PR Director bij Wuaki.tv, heeft bevestigd aan Telecompaper dat de lancering van de streamingdienst gepland staat voor het eerste kwartaal van 2017. Momenteel is het bedrijf al actief in onder meer Spanje, Italië en Duitsland. Het is nog onduidelijk welke abonnementsvormen Wuaki.tv voor Nederlanders zal introduceren maar je kunt in ieder geval ook losse series en films huren of kopen. De prijzen beginnen bij 2,99 euro voor het huren van een film in lage resolutie en 9,99 euro voor het kopen van een film in lage resolutie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.