Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Update voor Xbox One zorgt voor hogere downloadsnelheden

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2016, 10:08 CategorieGaming

Microsoft heeft een kleine update uitgebracht voor Xbox One, die ervoor zorgt dat games en apps voortaan sneller gedownload kunnen worden. Dat geldt voor iedereen: of je thuis nu het beste internet hebt of een iets tragere verbinding.

Download de update voor Xbox One

Microsoft heeft donderdag een update uitgebracht voor de Xbox One, die ervoor zorgt dat de downloadsnelheid van de spelcomputer omhoog gaat. Dat moet voor iedereen gaan gelden, stelt de consolefabrikant, of je nu het snelste internet van dit moment hebt of op een tragere verbinding zit. Heb je heel snel internet, dan kan de snelheid met tachtig procent toenemen. Spelcomputers die zijn aangesloten op een trager netwerk kunnen een verbetering gaan opmerken tot wel veertig procent. De uitrol van de update is vandaag begonnen.

Daarnaast neemt de update ook een aantal bugfixes en verbeteringen met zich mee, waardoor de algemene ervaring op de spelcomputer soepeler zou moeten zijn. Ook is de firmware voor de draadloze controller ook van een update voorzien, waardoor diens prestaties ook vooruit zouden moeten gaan. Hoewel de Xbox meestal software-updates automatisch downloadt (wanneer je de console zo hebt ingesteld), kan het zijn dat je handmatig moet checken of er een update beschikbaar is, via Instellingen > Systeem > Info over de console.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.