Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

tvOS 10.1 nu beschikbaar voor Apple TV: zo download je de update

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 20:17 CategorieMediaspelers

Apple heeft op maandagavond een update uitgebracht voor Apple TV, de mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino. Het gaat hier om tvOS 10.1, die nu voor iedereen beschikbaar is. Echter, deze update is alleen interessant voor Amerikaanse eigenaars van de mediaspeler.

Zo download je tvOS 10.1 voor Apple TV

Apple heeft maandagavond een nieuwe versie van het tvOS gelanceerd voor de Apple TV: tvOS 10.1. Deze update is met name interessant voor Amerikanen, aangezien die een aantal toffe features krijgen. Zo krijgen zij toegang tot de nieuwe televisie-applicatie, die hier niet beschikbaar is, en de optie om eenmalig in te loggen, die hier ook niet beschikbaar is. Voor Nederland biedt deze versie dus weinig nieuwe dingen aan, naast de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen. Het ziet er niet naar uit dat ook wij nieuwe functies krijgen nu

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 10.1 ook automatisch gedownload kan worden. Wat de volgende versie van het tvOS wordt, is helaas nog niet bekend.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
 • Delen:

Reacties

 1. Richard spanjaard
  14 december, 2016 om 7:15

  Hallo,
  na de up-date  tv gaat bij mij netflix naar engels AD.
  dit is zeer storend zo’n stem erbij.
  moet dit per aflevering steeds verzetten.
  kan dit niet voor vast veranderd worden?

  Gr. Richard. richard

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.