Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert MUTE BT noise-cancelling hoofdtelefoon met Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2016, 11:27 CategorieAccessoires

Teufel lanceert met de MUTE BT zijn tweede bluetooth koptelefoon met actieve ruisonderdrukking. Met een volledig opgeladen batterij kan deze headset 28 uur vooruit maar ook zonder stroom speelt de MUTE BT met een kabel gewoon verder.

Teufel MUTE BT

De MUTE BT is een bluetooth koptelefoon met actieve ruisonderdrukking (ANC). Door het indrukken van een toets verdwijnen storende geluiden als motoren van het vliegtuig, auto, bus of trein praktisch helemaal. Natuurlijk kan de ANC-functie worden in- en uitgeschakeld. De 40mm HD-driver en neodymium magneten moeten volgens de Duitse fabrikant zorgen voor een gedetailleerd geluid met een nauwkeurige basweergave.

De MUTE BT legt via Bluetooth 4.0 contact met de smartphone, tablet of pc; de apt-X-Codec zorgt voor de draadloze overdracht van CD-kwaliteit. De drie knopjes op het linkeroor zorgen voor de controle van het afspelen van muziek (volume, play/pause, vorige of volgende track). De geïntegreerde speakerphone wordt via deze knoppen aangestuurd en binnenkomende gesprekken worden via de headset aangenomen, afgewezen of beëindigd. Ten slotte kun je door middel van het aanraken van een knop de spraakondersteuning ‘Siri’ (iPhone) en ‘OK Google’ (Android) activeren en deactiveren.

teufel-mute-bt-1

De koptelefoon is voorzien van een verwisselbare Lithium-ion batterij. Met een volledig opgeladen batterij kan de MUTE BT 28 uur in de Bluetooth- en ANC-modus worden gebruikt; met alleen de Bluetooth-modus is dat 50 uur. In het geval van een lage batterijstand knippert een wit lampje en is een pieptoon te horen. Na deze signalen kan de batterij nog ongeveer een uur in de Bluetooth- en ANC-modus opereren. Wanneer de batterij helemaal leeg is, kan de koptelefoon worden gebruikt met de meegeleverde kabel.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel MUTE BT is vanaf heden via de website van Teufel verkrijgbaar voor een prijs van €199,99. De koptelefoon wordt geleverd in een opbergdoos vliegtuigadapter, een kabel van 1.35 meter en een Micro-USB-oplaadkabel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.