Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonoro lanceert compact sonoroHIFI audiosysteem

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2016, 13:03 CategorieReceivers

Sonoro, de Duitse producent van designmuzieksystemen, heeft deze week de sonoroHIFI aangekondigd. Dit compacte audiosysteem moet elke ruimte voorzien van hoogwaardige audio en stijlvol design.

Het sonoroHIFI-systeem moet volgens de fabrikant een muzikale ervaring zonder vibratie en vervorming bieden en doet dit middels een volledig geïntegreerde behuizing met lage resonantie en twee 6,5″ subwoofers aan weerszijden. De gekantelde D’Appolito-configuratie met twee 3″ midwoofers en een 0,75″ tweeter aan weerszijden moet driedimensionaal geluid verzorgen.

sonorohifi-1

Het systeem beschikt over nieuwste generatie digital sound processor (DSP) en biedt ontvangst voor DAB/DAB+ digitale radio. De sonoroHIFI is daarnaast uitgerust met een cd-speler, bluetooth aptX-ondersteuning voor het streamen van audio, een eenvoudig menu en een infrarood afstandsbediening.

De sonoroHIFI is verkrijgbaar voor 1.499 euro; de bijbehorende stand kost 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.