Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung onthult alvast een nieuwe draadloze speaker: de Samsung H7

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2016, 9:54 CategorieLuidsprekers

Samsung heeft alvast een nieuwe draadloze speaker onthuld, de Samsung H7. Deze speaker wordt tijdens CES 2017 gepresenteerd. Die beurs zal vanaf 5 tot en met 8 januari plaatsvinden in Leas Vegas, in de Verenigde Staten.

Samsung H7: nieuwe draadloze speaker

Samsung heeft alvast een nieuwe draadloze speaker aangekondigd, de H7. Tijdens de CES in Las Vegas volgende week zal de luidspreker formeel worden gepresenteerd. De H7 maakt gebruik van Samsungs Ultra High Quality (UHQ)-audio en kan tot 35Hz gaan voor een goede basweergave. Met de knoppen bovenop de speaker is het mogelijk de volume aan te passen en nummers uit te kiezen die in een afspeellijst op een muziekstreamingdienst staan opgeslagen. Echter, deze speaker is nog niet voorzien van een slimme assistent.

En dat terwijl speakers met slimme assistenten tegenwoordig gewilde gadgets zijn, die wereldwijd steeds breder beschikbaar worden. Zo heeft Amazon de Echo en presenteerde Google onlangs de Home-speaker. De Samsung H7 is echter een ouderwetse, moderne speaker, die waarschijnlijk met bluetooth en wifi werkt. Ondertussen werkt Harman, dat onlangs is overgenomen door Samsung, wel aan een slimme speaker. Die luidspreker staat gepland voor 2017 en zal gebruikmaken van de digitale assistent Cortana, van softwaregigant Microsoft.

Lees in ons achtergrondartikel wat onze verwachtingen zijn voor CES 2017.

Een overzicht van alle producten die Samsung in 2017 naar Nederland en België brengt, waaronder de nieuwe tv’s, vind je in het 2017 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.