Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung neemt persoonlijke smart tv-diensten mee naar CES 2017

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2016, 9:30 CategorieSmart tv's

Samsung heeft aangekondigd verschillende smart tv-diensten mee te nemen naar de CES, dat in januari in Las Vegas plaatsvindt. In totaal gaat het om drie diensten, die in het teken staan van sport, muziek en premium contentdiensten.

Meer smart tv-diensten van Samsung

Samsung heeft dinsdag aangekondigd dat het meerdere smart tv-diensten zal gaan presenteren tijdens CES 2017, dat in januari plaatsvindt in Las Vegas. De nieuwe diensten staan in het teken van sport, muziek en premium content en kunnen gebruikers een gepersonaliseerde ervaring aanbieden op basis van hun interesses en behoeften. De diensten werken met het Smart Hub-platform van de fabrikant. De sportdienst zal alles met betrekking tot sport presenteren. De informatie haalt Samsung uit verschillende kanalen, zoals bijvoorbeeld de UFC.

De muziekdienst laat je naar nummers zoeken. Ook kun je direct achterhalen welk nummer je zojuist gehoord hebt. De muziek komt bij diensten als Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon en Bugs vandaan en zal helaas niet meteen beschikbaar zijn in Nederland wanneer die wordt gelanceerd. TV Plus is het laatste pakket en staat in het teken van premium tv-diensten. Deze service zal in april in Europa gelanceerd worden. In de toekomst zal Samsung meer bronnen en apps toevoegen aan de verschillende diensten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.