Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Met de RokBlok kun je overal naar je langspeelplaten luisteren

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2016, 9:12 CategorieAccessoires

Op Kickstarter kun je nu het project RokBlok steunen. Dit is een accessoire waarmee je overal naar je favoriete elpees kunt luisteren. Op moment van schrijven kun je nog van de early bird gebruiken en het apparaatje voor 59 dollar in huis halen.

Dit is RokBlok

Mocht je nog vaak naar je langspeelplaten willen luisteren, dan heb je daar tegenwoordig steeds meer mogelijkheden voor. Maar ergens waar geen lp-speler te vinden is, kan ook geen elpee worden afgespeeld. Heel even kon je gebruikmaken van de Audio-Technica AT727, een draagbare lp-speler, totdat bleek dat dat apparaat schade kon toebrengen aan de vinylplaten — en dat is zonde. De RokBlok, nu te vinden op Kickstarter, is ook een draagbare elpeespeler, maar dan eentje die geen schade zal toebrengen aan je lp’s, aldus de makers.

De RokBlok is een klein kastje voorzien van rubberen wielen. Dat kastje rijdt als het ware over de plaat heen, wat het geluid realiseert. Mocht je dat geluid toch niet zo prettig vinden (want het ontbreekt bijvoorbeeld aan een goede basweergave), dan kun je er ook een bluetooth-speaker aan koppelen. Zorg er wel voor dat de plaat altijd ergens plat op ligt, want anders werkt het systeem niet. Je kunt de accessoire nu nog steunen voor een prijs van 59 dollar (55 euro). De speler zou in september van volgend jaar verscheept moeten worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.