Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Raumfeld-luidsprekers vanaf nu geïntegreerd met Google Cast voor Audio

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2016, 10:13 CategorieSoftware

Teufel Raumfeld maakt vandaag bekend dat de Raumfeld-luidsprekers voortaan in combinatie met Google Cast voor Audio te gebruiken zijn. Na de installatie van een gratis firmware-update zijn alle huidige Raumfeld-producten met de oplossing van Google compatibel. Hiermee krijg je toegang tot ruim 100 muziek-apps, waaronder Google Play Music, Spotify, Deezer, TuneIn, Qobuz, SoundCloud, Juke en Tidal.

Er bieden meer dan 100 muziek-apps ondersteuning voor Google Cast voor Audio, en dit aanbod groeit gestaag. Momenteel zijn Google Play Music, Spotify, Deezer, TuneIn, Qobuz, SoundCloud, Juke, Tidal en tal van andere apps compatibel met Google Cast voor Audio. Na de installatie van een gratis firmware-update zijn alle draadloze multiroom-luidsprekers van Raumfeld, die vanaf het tweede kwartaal van 2013 zijn gelanceerd, in staat om streaming muziek af te spelen via apps met ondersteuning voor Google Cast.

Je tikt in de streaming-app het Cast-pictogram aan en selecteert vervolgens een of meer Raumfeld-luidsprekers. De muziek wordt vervolgens direct uit de draadloze luidspreker(s) weergegeven. In de door Google aangeboden app Google Home kunnen alle luidsprekers worden beheerd en in groepen onderverdeeld. Luidsprekers kunnen aan net zoveel groepen worden toegewezen als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om de luidsprekers van Raumfeld te combineren met andere apparaten met Cast-ondersteuning.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.