Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation 4 meer dan 50 miljoen keer verkocht

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2016, 18:02 CategorieGaming

De PlayStation 4 is nu meer dan vijftig miljoen keer verkocht. Dat maakt Sony bekend in een persbericht. De PS4 Pro-verkopen worden meegeteld. Daarnaast zijn er tot en met 4 december 369,6 miljoen games verkocht voor de spelcomputer.

PlayStation 4 meer dan 50 miljoen keer verkocht

Sony heeft bekendgemaakt dat de PlayStation 4 nu meer dan vijftig miljoen keer verkocht is, wereldwijd. Het bedrijf heeft de verkoopcijfers tot en met 6 december 2016 meegenomen en telt ook de cijfers van onlangs gelanceerde en eveneens goed verkopende PS4 Pro. De softwareverkopen lopen ook enorm goed, blijkt uit hetzelfde persbericht. Tot en met 4 december 2016 zijn er 369,6 miljoen softwaretitels verkocht voor het apparaat. Dit zijn alle titels bij elkaar opgeteld: de games die je in de winkel en digitaal op PSN kunt kopen.

Deze feestdagen en in de nabije toekomst komen er nog een aantal toffe games aan (en zijn er al een hoop toffe games verschenen), zoals The Last Guardian, Horizon Zero Dawn, Resident Evil 7: biohazard, Mass Effect: Andromeda, Red Dead Redemption 2. Ook mag de PlayStation VR-headset (review) nog op enkele titels en accessoires rekenen, zoals de PSVR Aim-controller. Op dit moment zijn er drie PS4-modellen beschikbaar: het reguliere model, het Slim-model en het Pro-model. In dit uitgebreide artikel kun je alles over de verschillen lezen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.