Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Oppo UDP-205 Ultra HD Blu-ray speler verschijnt begin 2017

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 10:00 CategorieBlu-ray

De eerste Ultra HD Blu-ray speler van Oppo, de UDP-203, is nog maar net gelanceerd en er staat al een nieuw model klaar. Oppo laat namelijk op de eigen website weten dat het higher-end model, de UDP-205, begin 2017 op de markt moet verschijnen.

Oppo UDP-205 voor audiofielen

De Oppo UDP-203, is in diverse opzichten al een premium Blu-ray speler. Naast de hoge kwaliteit die we van Oppo mogen verwachten beschikt de speler over Ultra HD Blu-ray-ondersteuning, twee hdmi-uitgangen, ondersteuning voor hoge resolutie audio en zelfs ondersteuning voor zowel HDR10 als Dolby Vision.

Maar, speciaal voor de audiofielen komt Oppo met een nog beter model, de UDP-205. Over de specificaties is nog niets bekend maar we kunnen zeker hoogwaardige componenten en een betere dac verwachten. De afbeelding toont daarbij een licht gewijzigd design, met een iets hogere voorzijde en een uitgang voor een koptelefoon.

De UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler kan inmiddels bij diverse dealers besteld worden voor 849 euro. Wat de UDP-205 gaat kosten is nog niet bekend. De lancering moet ergens in het begin van 2017 plaatsvinden.

Lees meer over alles dat je moet weten over het kopen van een Blu-ray speler. • Delen:

Reacties

 1. frans
  22 december, 2016 om 10:34

  Mooi dit weer een nog betere player.

 2. Hans
  02 januari, 2017 om 21:20

  Mooie speler, alleen jammer van die prijs in NL. In USA 549 dollar, hier meteen weer 300 meer. Niet omdat het moet, maar omdat het kan…..

 3. frans callebaut
  11 maart, 2017 om 16:41

  hallo,
  wanneer komt de oppo udp-205 naar belgie ?
  mvg,
  frans callebaut

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.