Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Oppo UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler klaar voor verzending

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 11:54 CategorieBlu-ray

Panasonic en Samsung krijgen er mogelijk op korte termijn een concurrent bij. Oppo heeft namelijk een aantal maanden terug de UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler aangekondigd en dit model lijkt momenteel verzonden te worden naar de eerste retailers. Ergens in de komende twee weken moet de verkoop dan van start gaan.

Via Twitter is deze week een afbeelding verspreid waarop we een groot aantal UDP-203 spelers in een opslag zien staan. Dit betekent dat de speler verstuurd zal worden naar diverse retailers en op korte termijn in de verkoop zal gaan. Op de engelse website van Oppo staat nog altijd ‘december 2016’ als indicatie voor lancering dus waarschijnlijk hoeven we niet lang meer te wachten.

Er zijn ook diverse retailers die pre-orders voor de Ultra HD Blu-ray speler aannemen maar deze winkels geven wel aan dat de voorraad zeer beperkt zal zijn. In Nederland kan de speler vooralsnog nergens besteld worden. De verwachte verkoopprijs in Europa ligt tussen de 750 en 800 euro.

De UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler is voorzien van ondersteuning voor high dynamic range (HDR), met vanuit de doos HDR10 en later Dolby Vision middels een firmware-update. Ook beschikt de speler over twee hdmi-uitgangen, een 7.1-kanaals analoge output en twee usb-poorten. Daarnaast komt de UDP-203 met ondersteuning voor hoge resolutie audio, en is hiervoor voorzien van een 32-bit 8-kanaals dac die ondersteuning biedt voor FLAC, WAV, 2-kanaals DSD256 en meerkanaals DSD64/128 bestanden.

Lees ook onze uitgebreide review van de Oppo UDP-203.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.