Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nieuwe Nvidia Shield Android TV zal in twee formaten verschijnen’

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2016, 9:41 CategorieGaming

Mogelijk brengt Nvidia volgend jaar een nieuwe versie uit van de Nvidia Shield Android TV. Waarschijnlijk in twee verschillende formaten. Wat precies het verschil zal zijn, is momenteel nog niet duidelijk. Mogelijk heeft het iets te maken met de interne opslagruimte.

Nieuwe versie Nvidia Shield Android TV

De verwachting is dat fabrikant Nvidia tijdens de CES in januari van volgend jaar een nieuwe versie van de Nvidia Shield Android TV zal aankondigen. Hoewel de fabrikant daar zelf nog niets over naar buiten gebracht heeft, zijn er nu al wel foto’s gelekt waarop we het apparaat, in twee formaten, al mogelijk te zien krijgen. Het design van de mediaspeler zelf is niet heel veel veranderd ten opzichte van het model dat nu al beschikbaar is. De controller is echter wel flink aangepast en dat is heel goed te zien op de onderstaande foto.

nvidia-shield-android-tv-2017-2

Het nieuwe design beschikt over opvallende, geometrische elementen en zal daardoor waarschijnlijk beter in de hand liggen dan de vorige variant. Ook zou de touchpad op deze versie groter moeten zijn dan op zijn voorganger. Verder is er naar buiten gekomen dat er dus twee formaten aan gaan komen, maar onduidelijk is precies wat het verschil tussen de spelers zal zijn. Mogelijk heeft dat te maken met de interne opslagruimte, zoals wel vaker het geval is met spelcomputers. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de fabrikant.

nvidia-shield-android-tv-2017-3

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.