Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix voorziet zowel Sense8 als Luke Cage van tweede seizoen

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 8:33 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft dit weekend bekendgemaakt dat de series Sense8 en Luke Cage allebei worden voorzien van een tweede seizoen. Sense8 zal zelfs vlak voor de kerstdagen een kerstspecial gaan krijgen. In mei pakt de serie dan de draad weer op.

Luke Cage en Sense8 krijgen tweede seizoen

Videostreamingdienst Netflix heeft dit weekend aangekondigd dat de twee populaire series Sense8 en Luke Cage worden voorzien van een tweede seizoen. Dat Sense8 een tweede seizoen zou krijgen is geen nieuws op zich — maar nu is wel bekend wanneer we de tien nieuwe afleveringen mogen verwachten. Vanaf 5 mei zul je die kunnen zien bij de dienst. En op 23 december zal er ook nog een kerstspecial verschijnen. Het is nu nog niet bekend of die special invloed gaat hebben op het verdere verloop van het verhaal uit seizoen één.

Luke Cage krijgt ook een tweede seizoen. Echter, Netflix heeft niet bekendgemaakt wanneer we de (waarschijnlijk dertien) nieuwe afleveringen mogen verwachten en welke verhaallijnen er worden nagejaagd. Het eerstvolgende Marvel-avontuur dat we te zien krijgen is dat van Iron Fist en daarna gaan Marvel en Netflix over op The Defenders, een serie waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samenkomen. Daarna verschijnen er nieuwe seizoenen van Daredevil en Jessica Jones en krijgt The Punisher ook zijn eigen serie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.