Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix voegt videopreviews toe zodat je sneller kunt beslissen

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2016, 10:12 CategorieStreamingdiensten

Netflix voegt videopreviews toe aan de videostreamingdienst. Zo zouden gebruikers beter kunnen beslissen of ze iets willen zien of niet. De previews zijn te zien wanneer je door het aanbod van de dienst scrolt, zodat je een idee krijgt van wat de film of serie aan te bieden heeft.

Videopreviews op Netflix

Soms is het lastig om te bepalen wat je wil kijken op Netflix, omdat het aanbod soms nogal overweldigend is. Daarom is het goed om te weten dat de dienst videopreviews zal toevoegen. Deze previews duiken op wanneer je door het aanbod scrolt en geven kijkers een idee van de film of serie die ze mogelijk willen zien. De streamingdienst geeft aan dat het geen trailers zijn, maar meer stukjes uitgekozen content, die precies een toon kunnen weergeven of de acteerprestaties in beeld brengen. De content kan kijkers straks over de streep trekken iets te gaan kijken.

Het klinkt als een ontzettend simpele toevoeging, maar kan uitgroeien tot een groot een belangrijk onderdeel binnen de videostreamingdiesnt. Nu kun je (soms) een trailer bekijken, maar moet je het vaak nog doen met een simpel, begeleidend tekstje die wat vertelt over de content die je mogelijk wil zien. Dat is niet altijd overtuigend genoeg. De videoprevies worden vanaf deze week uitgerold en zullen opduiken in de televisie-applicaties van Netflix. Ook de apps op gameconsoles en mediaspelers ontvangen de update binnenkort.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.