Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert Bild 3 Ultra HD lcd tv-serie

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 12:08 CategorieLcd en led tv's

Loewe heeft deze week een nieuwe lcd tv-serie aan zijn assortiment toegevoegd. De Duitse fabrikant komt met de Bild 3, een lcd led tv-serie met de hoge Ultra HD-resolutie en een premium design. Het kleinste model in de serie gaat over de toonbank voor iets minder dan 1900 euro.

Loewe Bild 3 lcd tv-serie

De Loewe Bild 3 lcd tv’s beschikken over een minimalistisch design en een uiterlijk dat gemaakt is van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. De Bild 3 is een volgende stap in het nieuwe designprincipe van de Duitse fabrikant en borduurt voort op de Bild 7, een oled tv die door velen als zeer fraai gezien wordt.

Volgens Loewe is de Bild 3 een designobject dat zich aanpast aan de moderne mens en het moderne woonconcept. De opvallende vormen moeten de tv een eyecatcher maken maar niet laten overheersen. Een voorbeeld is de met stof bespannen speaker die zich onder het scherm bevindt. Ook het kabelmanagementsysteem is compleet opnieuw ontworpen en laat alle kabels uit het zicht verdwijnen.

loewe-bild-3-1

De tv’s in de Bild 3-serie komen in een 40-inch, 48-inch en 55-inch formaat. Alle modellen beschikken over de mogelijkheid om beeldmateriaal op te nemen op een harddisk, komen met het Loewe OS besturingssysteem en zijn voorzien van stereospeakers met 2x 40 Watt aan vermogen. Daarbij zijn de tv’s uitgerust met een led backlight, digitale decoders, vier hdmi-poorten, drie usb-poorten en WiFi. Het 40-inch model heeft een prijs van 1.890 euro meegekregen, de 48-inch versie kost 2.390 euro en de 55-inch variant kan gekocht worden voor 2.790 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.