Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘LG UP970 wordt eerste 4K Blu-ray-speler van LG’

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2016, 12:15 CategorieBlu-ray

LG zou momenteel werken aan zijn eerste 4K Ultra HD Blu-ray-speler, die mogelijk de naam LG UP970 gaat dragen en tijdens CES 2017 wordt aangekondigd. Helaas heeft de fabrikant zelf nog niets over de Blu-ray-speler naar buiten gebracht.

LG UP970: de 4K Blu-ray-speler van LG?

Tijdens ’s werelds grootste techbeurs, de CES in Las Vegas dat in januari plaatsvindt, wordt er een hoop nieuws rondom Ultra HD Blu-ray-spelers verwacht. Wellicht komt één van die nieuwe spelers bij LG vandaan, blijkt uit de database van de Amerikaanse organisatie verantwoordelijk voor de apparaten die met wifi werken (de Wi-Fi Alliance). In die database is namelijk de LG UP970 gespot, een naam die wat wegheeft van de andere Blu-ray-spelers van de fabrikant. Maar op de plaats van de U staat in de namen van de andere spelers een B.

En het zou zomaar kunnen zijn dat die U slaat op Ultra HD, oftewel 4K. Mocht dit kloppen, dan zien we hier het eerste teken van leven van de 4K Blu-ray-speler van LG, die tot op heden er nog geen één op de markt heeft uitgebracht. Naast ondersteuning voor wifi, zou het apparaat ook ondersteuning krijgen voor Miracast. Verder is er op moment van schrijven nog niets bekend over de speler. Wanneer LG zijn Ultra HD Blu-ray-speler uitbrengt, dan zal het bedrijf de concurrentie aangaan met onder meer Panasonic, Samsung en Sony.

Lees ook onze review van de LG UP970 Ultra HD Blu-ray speler.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    16 december, 2016 om 9:35

    Wat gaat hij kosten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.