Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG brengt zwevende bluetooth-speaker naar CES

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2016, 9:19 CategorieLuidsprekers

De CES in Las Vegas wordt jaarlijks aangegrepen om het nieuwste op het gebied van consumentenelektronica te tonen. LG laat vaak van zich horen op het gebied van beeld maar deze keer neemt de Koreaanse fabrikant ook een opvallende bluetooth-speaker mee. Dit model kan namelijk zweven.

Zwevende speaker van LG

De nieuwe bluetooth-luidspreker van LG zweeft boven zijn basisstation, waarin elektromagneten verwerkt zitten. Deze zorgen ervoor dat de luidspreker op kleine afstand erboven blijft zweven. Dit is overigens niet de eerste keer dat we een dergelijke zweven de speaker zien. Het idee bestaat al een paar jaar maar vooralsnog lijkt er, met name door de hoge kosten, weinig animo voor.

De bluetooth-speaker van LG heeft een batterijduur van ongeveer 10 uur en zodra de accu leeg is zakt de speaker weer op het basisstation om zichzelf op te laden. LG heeft nog niets bekendgemaakt over de exacte prijs en beschikbaarheid van deze luidspreker.

Meer vanaf CES 2017

Vorige week liet LG al zien wat we van het nieuwe webOS voor smart tv’s kunnen verwachten en ook kondigde het bedrijf een draagbare projector aan. Een overzicht van alles dat we verwachten op het gebied van av lees je in onze CES 2017 preview.

Een overzicht van alle producten die LG in 2017 naar Nederland en België brengt, waaronder de nieuwe tv’s, vind je in het 2017 home cinema overzicht.
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.