Kerstactie dag 1: win drie maanden gratis KNIPPR en een Chromecast

13 december 2016 1 Minuut 22 Reacties
knippr

Elke dag verloten we één of meerdere prijzen en vandaag trappen we af met tweemaal drie maanden gratis KNIPPR en tweemaal een Google Chromecast.

Drie maanden KNIPPR en een Chromecast

Samen met KNIPPR mogen we twee mensen blij maken met een voucher voor drie maanden gratis toegang tot de dienst en daarbij een Google Chromecast zodat je alles dat je bekijkt direct op je tv weer kunt geven.

KNIPPR is kabelvrije en interactieve televisie voor iedereen. Met KNIPPR bepaalt de kijker zelf de extra zenders bovenop KNIPPR Basis en kijk je tv op een scherm naar keuze met Apps voor smartphone, tablet en Apple TV4. Streamen met Chromecast of in de webbrowser is ook mogelijk.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijzen? Meedoen is zeer eenvoudig. We verloten één setje (KNIPPR voucher plus een Chromecast) via de website en één setje via Facebook. Op de website doe je mee door hieronder een reactie achter te laten met waarom jij dit cadeau wilt winnen. Op Facebook zorg je dat je onze pagina liked en dit bericht een hartje geeft. Uit alle deelnemers loten we de winnaars en deze worden op woensdag bekendgemaakt via Facebook en de website.

Je kunt meedoen tot morgenochtend 09.00. Daarna gaan we meteen van start met een nieuwe actie, en dat 11 dagen lang, tot 24 december! Houd dus de komende twee weken de website en onze Facebook-pagina goed in te gaten.

Winnaars

Website: Maaike
Facebook: Niels van der Helm

Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op. Niet gewonnen? Doe mee met de volgende actie!

Reacties (22)