Kerstactie dag 9: win een Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon

21 december 2016 1 Minuut 191 Reacties
Bowers-Wilkins-P5-Wireless

Kerst staat voor de deur en het jaar is bijna om. Om de laatste dagen voordat het feest weer losbarst nog wat mooier te maken geven we 11 dagen lang mooie cadeaus weg. Elke dag verloten we één of meerdere prijzen en vandaag geven we samen met Bowers & Wilkins een P5 Wireless hoofdtelefoon weg.

Bowers & Wilkins P5 Wireless

De P5 Wireless is de eerste Bluetooth hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins en biedt dezelfde kracht, precisie en authentieke Hi-Fi klank als de P5 Series 2 hoofdtelefoon. Deze draadloze hoofdtelefoon is gemaakt van fraaie materialen en heeft een stijvol design met een optimale pasvorm. De P5 Wireless is te verbinden via Bluetooth en hanteert een intuïtieve bediening waarmee je muziek kunt afspelen, pauzeren en overslaan. Ook kun je telefoneren; de hoofdtelefoon beschikt over twee afzonderlijke microfoons. De oplaadbare batterij biedt 17 uur luisterplezier en dankzij de meegeleverde USB kabel is opladen eenvoudig. Ook een normale headphone kabel is toegevoegd aan de P5 Wireless en voor onderweg wordt een luxe draagtas meegeleverd.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Meedoen is zeer eenvoudig. Je doet automatisch mee door hieronder een reactie achter te laten met waarom jij dit cadeau wilt winnen. Uit alle deelnemers loten we de winnaar en deze wordt op donderdag bekendgemaakt via de website.

Je kunt meedoen tot morgenochtend 09.00. Daarna gaan we meteen van start met een nieuwe actie!

Winnaar

De winnaar is bekend. Peter Dekkers, gefeliciteerd! We nemen contact met je op. Niet gewonnen? Doe mee met onze volgende actie.

Reacties (191)