Kerstactie dag 7: win een draadloze Philips hoofdtelefoon

19 december 2016 2 Minuten 111 Reacties
philips-hoofdtelefoon-actie

Elke dag verloten we één of meerdere prijzen en vandaag geven we maar liefst drie draadloze hoofdtelefoons van Philips weg.

Hoofdtelefoons van Philips

Samen met Gibson geven we vandaag drie hoofdtelefoons van Philips weg; de SHC8575, SHC8535 en SHC5100. Alledrie de hoofdtelefoons zijn over-ear-modellen en ideaal voor bijvoorbeeld op de bank of in bed. Ook komen alledrie de modellen met een losse zender die op je tv of audio-installatie aangesloten kan worden. De SHC8575 en SHC8535 beschikken over een dock waarin de hoofdtelefoon opgeladen kan worden.

Philips SHC8575

Dankzij de HiFi-geluidsreproductie, automatische tuning-functie en functies voor beter basgeluid biedt de Philips SHC8575 stereohoofdtelefoon het ultieme persoonlijke gebruiksgemak.

Philips SHC8535

De Philips SHC8535 is een draadloze hoofdtelefoon, die geluid overbrengt via FM-transmissie. Met deze hoofdtelefoon heeft u meer bewegingsvrijheid en heeft u geen last van een te kort snoer of een snoer dat in de knoop zit. Dankzij de zachte oorkussens zit deze over-ear draadloze hoofdtelefoon ook nog eens lekker comfortabel.

Philips SHC5100

De Philips SHC5100 draadloze hoofdtelefoon verzorgt een zuivere draadloze geluidsoverdracht via FM-transmissie. De drivers van 32 mm leveren een gedetailleerde audioweergave zodat u geniet van elk subtiel detail in uw favoriete hits. Dankzij de flexibele hoofdband en de zachte oorkussens is het draagcomfort van hoog niveau.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijzen? Meedoen is zeer eenvoudig. We verloten twee hoofdtelefoons (SHC8575 en SHC5100) via de website en één hoofdtelefoon (SHC8535) via Facebook. Op de website doe je mee door hieronder een reactie achter te laten met waarom jij dit cadeau wilt winnen. Op Facebook zorg je dat je onze pagina liked en dit bericht een hartje geeft. Uit alle deelnemers loten we de winnaars en deze worden op dinsdag bekendgemaakt via Facebook en de website. Je kunt meedoen tot morgenochtend 10.00. Daarna gaan we meteen van start met een nieuwe actie, en dat 11 dagen lang, tot 24 december!

Winnaars

Website: Marielledere Website: Daniël Facebook: Daphne Roeleveld Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op. Niet gewonnen? Doe dan mee met de nieuwe actie.

Reacties (111)