Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Het Grote Audiovisuele Jaarboek 2017 nu te reserveren

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2016, 17:48 CategorieAlgemeen

Onze collega’s van Hifi.nl enFWD Magazine brengen elk jaar een boek op de markt waarin je de hoogtepunten op het gebied van audio en video van het afgelopen jaar én de verwachtingen voor het komende jaar kunt vinden. Ook dit jaar kan Het Grote Audiovisuele Jaarboek 2017 weer besteld worden.

Het Grote Audiovisuele Jaarboek 2017 bevat meer dan 200 pagina’s met foto’s en verhalen waarmee je de koude wintermaanden goed door kunt komen. Voor de echte av-liefhebber is dit dan ook een niet te missen (kerst)cadeau. Je kunt het boek via deze website bestellen voor 15 euro. Vanaf 20 december worden de eerste exemplaren geleverd.

Speciaal voor iedereen die nu het boek nu al wil bestellen geldt er tot en met 31 december een speciale actie. Als je nu jouw Jaarboek alvast reserveert maak je kans op een DALI Katch Bluetooth-speaker. Onder de bestellers verloten de makers namelijk een exemplaar in de door jou gewenste kleur; Green Moss, Cloud Gray of Dark Shadow.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.