Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Gelekte video toont interface nieuwe Tizen-tv’s van Samsung’

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2016, 10:01 CategorieSmart tv's

Er is een video gelekt waarin we mogelijk voor het eerst kennismaken met de nieuwe interface die van de nieuwe smart tv’s van Samsung. De verwachting is dat de Zuid-Koreaanse fabrikant deze televisies met de nieuwe interface zal presenteren tijdens CES 2017.

Nieuwe interface voor smart tv’s van Samsung?

Er is een video opgedoken waarin we mogelijk voor het eerst de nieuwe interface van de Samsung smart tv’s te zien krijgen, die de fabrikant waarschijnlijk zal aankondigen tijdens de CES in januari van volgend jaar. Deze televisies zouden draaien op Tizen, het besturingssysteem waar de Zuid-Koreaanse fabrikant zelf aan gewerkt heeft. Mocht de video de nieuwe interface daadwerkelijk laten zien, dan kunnen we erop rekenen dat die in elk geval een stuk meer opgeruimd zal aanvoelen. Qua navigatie is het één en ander namelijk toegankelijker gemaakt.

Wanneer je van apps op het toestel wisselt, dan zul je minder snel ‘verdwaald’ raken bijvoorbeeld, omdat alles veel overzichtelijker in beeld gebracht is dan nu het geval is. Daarnaast zal er ook geen vertraging of andere vormen van lag te vinden zijn, zoals het er nu naar uitziet. Ook heeft Samsung een nieuw snel menu geïntroduceerd, als we de video mogen geloven. In dat menu kunnen gebruikers in favoriete apps kwijt, zodat ze die altijd bij de hand hebben. Zo hoef je niet meer door een aantal menu’s heen om die ene app te vinden die je wil opstarten…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.