Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #77

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste seizoen van de nieuwe serie Van Helsing.

Van Helsing (één seizoen)

Het verhaal van Van Helsing is al lang niet meer schokkend of verrassend, maar het blijft toch mooi bronmateriaal voor spannende series, boeken of games. Ook dit jaar is er een serie op basis van het materiaal gemaakt, met de titel Van Helsing (om het simpel te houden). Na een driejarige coma ontwaakt Vanessa in een wereld geteisterd door vampieren. Samen met een bont gezelschap van overlevenden gaat ze het overlevingsgevecht aan. Het eerste seizoen van de serie staat nu op Netflix en biedt afleveringen aan die ongeveer 45 minuten duren.

The OA (één seizoen)

Aan dramaseries geen gebrek op Netflix, maar deze week is er gewoon nog eentje toegevoegd. Deze serie heet The OA en gaat over een voorheen blind meisje dat zeven jaar lang verdwenen was en ineens weer opduikt. De onderstaande trailer geeft weinig prijs over wat er nu precies gebeurd is in die zeven jaar en dat is misschien maar goed ook, want anders heb je geen reden om te kijken. Verwacht dus een mysterieus verhaal met een hoop plotwendingen en spannende personages. De afleveringen duren ongeveer een uur per stuk.

Gabriel Iglesias: I’m Sorry for What I Said

Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias, überfan van hawaïhemden, grapt er in zijn nieuwe show op los over racistische cadeaumanden, agenten die in een Prius rijden en tacofoodtrucks voor vrouwen. De cabaretshow duurt anderhalf uur en zal nog veel meer onderwerpen presenteren natuurlijk, die allemaal in een rap tempo op de kijker worden afgevuurd. Ook kan de cabaretier verschillende stemmen nadoen en zich daardoor ineens als een ander persoon presenteren. Maak je borst maar nat, zet wat biertjes klaar en pas op voor een stortvloed van het f-woord…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.