Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #76

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer drie seizoenen van The Churchmen.

The Churchmen (drie seizoenen)

Vijf totaal verschillende seminaristen zoeken hun weg in het kapucijnenseminarie. Hun geloof wordt danig op de proef gesteld onder leiding van een vrijdenkende priester. The Churchmen is een goed beoordeelde serie op IMDb en krijgt gemiddeld een 8,8 op basis van een aantal recensies. Dat is opmerkelijk, omdat critici op gebied van films en series helemaal niet vrijgevig zijn met hoge cijfers. In de serie, die alweer stamt op 2012, komen we onder meer acteurs Jean-Luc Bideau en Thierry Gimenez tegen. Elke aflevering duurt ongeveer 45 minuten.

The Lone Ranger

The Lone Ranger mag dan misschien niet de beste film zijn die Disney in de afgelopen tijd heeft uitgebracht (of waar Acteur Johnny Depp in speelt), het is wel een film die je met het gezin kunt kijken (mits de kinderen twaalf jaar of ouder zijn). Dit spannende verhaal gaat over twee merkwaardige helden die hun hilarische onenigheden moeten overwinnen en moeten samenwerken om de strijd tegen hebzucht te winnen. Naast Johnny Depp, komen we onder meer Armie Hammer en William Fichtner in de hoofdrollen. De film duurt twee en een half uur.

Cannabis (één seizoen)

Wanneer een enorme lading marihuana wordt gestolen, heeft dit gevolgen voor alle betrokkenen bij de drugshandel tussen Marokko en Europa. Of deze serie zich heeft laten inspireren door het succes van Narcos, van de videostreamingdienst Netflix, is niet te zeggen. Maar mocht je het karakter van die serie tof vinden, dan kun je mogelijk ook terecht bij Cannabis. De dramaserie zet acteurs Jean-Michel Correia, Yasin Houicha en Pedro Casablanc in de hoofdrollen en presenteert telkens afleveringen die ongeveer vijftig minuten per stuk duren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. sander
    17 december, 2016 om 13:27

    sander13

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.