Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #75

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het nieuwe seizoen van Fuller House.

Fuller House

Het tweede seizoen van Fuller House gaat verder waar het eerste seizoen geïndigd is. De drie vrouwen staan nog altijd aan het roer van het huishouden, in plaats van de drie mannen in het origineel. DJ Tanner-Fuller (Cameron-Bure) heeft net een baby, is natuurlijk haar man verloren en woont nu samen met haar zusje (Sweetin) en haar beste vriendin (Barber), inclusief haar tienerdochter. Iedereen draagt haar steentje bij in de opvoeding van de kinderen in huis (DJ heeft nog twee zoons), terwijl de baby langzaamaan aan het opgroeien is.

Jurassic World

Wat kan er misgaan wanneer je nogmaals een pretpark opent vol met uitgestorven, maar teruggehaalde dinosauriërs? Dat zien we in Jurassic World, waar besloten is dat het attractiepark een nieuwe aanwinst nodig heeft voor de extra bezoekers. Die nieuwe aanwinst is een speciale dinosaurus die groter en sterker is dan de bekende (en al angstaanjagende) T-rex. Uiteindelijk ontsnapt dat grote wezen uit zijn kooi, door de begeleiders te slim af te zijn. Wat volgt is paniek en crisis en een ouderwets goede rampenfilm met special effects uit het moderne tijdperk.

The Jungle Book

Deze week zien we ook een oude klassieker op Netflix staan, namelijk The Jungle Book uit de jaren zestig. Maar dan in een mooie, digitale versie. Deze geliefde Disney-film vertelt het verhaal van Mowgli, een Indiaas jongetje dat door wolven wordt grootgebracht en dan wordt teruggeworpen in de wereld van de mens. Laten we hopen dat Netflix binnenkort ook de onlangs gelanceerde bioscoopfilm kan aanbieden van The Jungle Book. Is dit een voorproefje voor die film? Wellicht, maar het blijft alsnog een mooie film om naar te kijken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.