Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #74

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer drie seizoenen van Please Like Me.

Please Like Me (drie seizoenen)

De vriendin van Josh weet iets over hem wat hij zelf nog niet helemaal weet. Dat is de reden dat ze het met hem wil uitmaken. Wat die reden is? Josh valt op mannen. Dat ontkent hij eerst nog, maar niet lang daarna doet hij zijn eerste ervaring op met een andere man. Een kennis van hem, om het wat gemakkelijker te maken. Deze dramatische komedieserie (ook wel dramady genoemd) is gebaseerd op waargebeurde, pijnlijke en soms gênante momenten en gebeurtenissen. En reken er maar op dat je daar veel van gaat tegenkomen in Please Like Me.

3% (één seizoen)

In 3% krijgen we te maken met een bleke, oncomfortabele en vooral dystopische (tegenovergestelde van utopische) toekomst waar het gros van de mensheid het zonder luxe moet doen en dus nooit zal weten hoe het is om prettig te leven. In de serie krijgt de bevolking te maken met slechts één kans om zichzelf te bewijzen, om zodoende te kunnen ontsnappen aan een leven vol ellende, maar uit de praktijk blijkt dat slechts drie procent daartoe in staat is. Deze volledig Braziliaanse productie is geregisseerd door Cesar Charlone (City of God).

Big Hero 6

Big Hero 6 (terug van weggeweest) is de eerste animatiefilm van Walt Disney, gebaseerd op een comic van Marvel. Marvel is nu al enkele jaren actief onder Disney en dat heeft de grootste films van dit moment opgeleverd (met nog heel wat films te gaan). In Big Hero 6, gemaakt door het team achter Frozen en Wreck-It Ralph, maken we kennis met zes helden die samen en team vormen om de problemen in de stad San Fransokyo op te lossen. Deze film wordt omschreven als ‘geweldig voor kinderen’, omdat het vriendschap hoog in het vaandel heeft.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.