Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Cloudopslagdienst Dropbox is voorzien van Xbox One-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2016, 9:40 CategorieGaming

Eigenaars van een Xbox One die gebruikmaken van Dropbox, kunnen de applicatie nu ook downloaden voor hun spelcomputer. De cloudopslagdienst is namelijk voorzien van een universele Windows 10-versie, waardoor de app nu dus ook op Xbox One beschikbaar is.

Download Dropbox voor Xbox One

Sinds het moment dat de Xbox One draait op een universele, maar ietwat aangepaste versie van Windows 10, is het voor ontwikkelaars van applicaties en games gemakkelijker hun content uit te brengen op de populaire spelcomputer van Microsoft. En de laatste tijd zien we ook steeds meer universele apps uitgebracht worden op de console, zoals bijvoorbeeld MSN Weer en de VLC-mediaspeler. Vandaag is het de beurt aan Dropbox. Mocht je die cloudopslagdienst gebruiken, dan kun je de bestanden nu ook synchroniseren met je spelcomputer.

Dat is handig wanneer je je foto’s en video’s wil laten zien aan je familie en vrienden. Dan hoef je niet moeilijk te doen met het spiegelen van je smartphonescherm op je televisie, bijvoorbeeld. Je downloadt de app, vult de fotomap met content en kunt meteen beginnen met je presentatie vakantiefoto’s. Daarnaast kan Dropbox op Xbox One content importeren vanaf een usb-stick, die je in de Xbox One kunt stoppen. Ook kunnen de gemaakte screenshots op de console worden geïmporteerd en worden gesynchroniseerd met je pc en smartphone.

  • Dropbox  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.