Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert BeoVision Avant NG-serie met Android TV

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2016, 11:47 CategorieLcd en led tv's

Bang & Olufsen heeft deze week een nieuwe generatie Avant-modellen aangekondigd. De nieuwe serie gaat dan ook onder de naam BeoVision Avant NG en bestaat uit modellen in formaten van 55-inch, 75-inch en 85-inch. Alle tv’s in de serie draaien op Android TV, beschikken over de hoge 4K Ultra HD-resolutie en komen met de BeoRemote One BT.

Bang & Olufsen BeoVision Avant NG

De nieuwe BeoVision Avant NG-serie is qua uiterlijk grotendeels te vergelijken met de voorgaande Avant-serie, maar B&O brengt wel een nieuwe ‘Brass Tone’ afwerking met zwarte standaard op de markt. Onder de motorkap is er echter veel veranderd waardoor de 4K-ondersteuning verbeterd is en we nu Android TV terugzien op de tv’s. Ook is Chromecast aanwezig zodat je eenvoudig content van je smartphone of tablet naar de tv kunt streamen.

De BeoVision Avant NG-modellen komen met de BeoRemote One BT bluetooth-afstandsbediening waarmee je de tv en al je andere apparaten met bluetooth of infrarood kunt bedienen. comes bundled with the bluetooth-enabled BeoRemote One BT that was also first introduced with BeoVision 14. Ook is BeoLink Multiroom met Immaculate Wireless Surroundaanwezig waardoor het mogelijk is BeoLab speakers draadloos met de tv te koppelen.

bang-olufsen-beovision-avant-ng-1

Alledrie de modellen uit de serie zijn voorzien van een lcd led-paneel met local dimming en de 4K Ultra HD-resolutie. Het 55-inch model komt met een gemotoriseerde standaard die de tv iets omhoog lift als deze aangezet wordt. De andere twee modellen komen met een draaibare vloerstandaard. Ook zijn er diverse muurbeugels verkrijgbaar. De speaker wordt automatisch verborgen wanneer de tv uitgezet wordt.

Prijs en beschikbaarheid

De 55-inch BeoVision Avant NG krijgt een prijs van 82.95 euro mee. Het 75-inch model gaat 14.995 euro kosten en de 85-inch BeoVision Avant NG kost 21.995 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.