Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Autoprogramma The Grand Tour populair onder illegale downloaders

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2016, 9:31 CategorieAlgemeen

Het eerste seizoen van The Grand Tour, het Top Gear van Amazon, blijkt ontzettend populair te zijn onder illegale downloaders. De serie Game of Thrones is nog steeds de meest populaire serie om illegaal te downloaden: de finale van het vorige seizoen is 14,4 miljoen keer binnengehaald.

The Grand Tour populair onder illegale downloaders

Het jaar loopt op zijn einde en dat betekent dat we her en der verschillende eindejaarslijstjes gaan tegenkomen. Eén van die lijstjes laat zien hoe vaak bepaalde series of programma’s illegaal worden gedownload en daaruit blijkt eens te meer hoe populaire die programma’s eigenlijk zijn. Dit jaar is nog altijd Game of Thrones het meest populaire televisieprogramma dat illegaal gedownload is. Alleen al de seriefinale van het vorige seizoen is 14,4 miljoen keer gedownload. The Walking Dead moet het doen met 6,9 miljoen illegale downloads.

Nieuwkomer The Grand Tour, het autoprogramma van Amazon, is ook ontzettend populair. De drie beschikbare afleveringen hebben samen al gezorgd voor 18,9 miljoen illegale downloads. De eerste aflevering werd 7,9 miljoen keer gedownload, de tweede 6,9 miljoen keer en de derde 4,6 miljoen keer. De serie is momenteel nog niet wereldwijd te volgen, omdat de streamingdienst nog niet overal beschikbaar is. Dat kan ervoor hebben gezorgd dat alle fans van Top Gear zonder toegang tot die dienst, de afleveringen illegaal gedownload hebben.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.